,,,

Yapı Kredi Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi

Yapı Kredi  Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi Yapı Kredi’dan farklı bir bankaya ileteceğiniz para transferinde işlem günleri ve saatleri önemlidir. 

Yapı Kredi işlem saatleri Pazartesi-Cuma günleri 09:00-17:00 arasında olur iken cumartesi ve Pazar günleri para transfer işlemleri gerçekleştirilmemektedir. 

Yapı Kredi Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceğiniz para transferleri takip eden ilk iş günü olan Pazartesi günü karşı tarafın hesabına düşecektir

Türkiye İş Bankası Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi

Türkiye İş Bankası Çok Geçmiş bir kuruluş tarihine sahip olan türkiye nin ilk Bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası Diğer Bankalar da olan hafta sonu eft yapılabilinimi başlığında yer aldık..

 İş Bankası  Hafta Sonları EFT 
Türkiye İş Bankası Hafta Sonları EFT Yapılırmı mı Türkiye İş Bankası ’dan farklı bir bankaya ileteceğiniz para transferinde işlem günleri ve saatleri önemlidir. Türkiye İş Bankası  işlem saatleri Pazartesi-Cuma günleri 09:00-17:00 arasında olur iken cumartesi ve Pazar günleri para transfer işlemleri gerçekleştirilmemektedir. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceğiniz para transferleri takip eden ilk iş günü olan Pazartesi günü karşı tarafın hesabına düşecektir

Türkiye Finans Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi

Türkiye Finans  Hafta Sonları EFT
Yapılabilirmi
Türkiye Finans  Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi Türkiyede Bankalar Arasında Belli bir Kariyer ve Prensip yol Haritasına Sahip Türkiye Fınans Bank Diğer Bankalar Gibi EFT Para tarnsefer yolarında sık sorunlar Arasında yer Alan Hafta sonu eft konusunu ele Aldık..Türkiye Finans Bank ta Diğer Bankalar gibi farklı bir bankaya ileteceğiniz para transferinde işlem günleri ve saatleri önemlidir. 

Türkiye Finans işlem saatleri Pazartesi-Cuma günleri 09:00-17:00 arasında olur iken cumartesi ve Pazar günleri para transfer işlemleri gerçekleştirilmemektedir. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceğiniz para transferleri takip eden ilk iş günü olan Pazartesi günü karşı tarafın hesabına düşecektir

TEB Bank Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi

TEB Bank Hafta Sonları EFT
Yapılabilirmi
Bankalar Arasında yerinden sık sık söz ettiren Teb Bank dünya dengesinin hızla deyimesi ile banka lar arası para transfer niteliklerinden olan eft işlemlerinde Acaba Hafta sonu Eft konusunda şuanda bankalar arasında nedurum da şimdi bunu kıyaslayacağız...

TEB Bank Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi Diğer Bankalar gibi Malesef TEB Bank hafta sonu eft işlemlerini diğer bankalar gibi yapmaktadır Yani Hafta sonu bir eft işlemi yaptığınızda Banka yaptığınız BANKA EFT İşleminizi ileri tarihli talimat olarak işlemler Arasına sokuyor ..


Pazartasi ilk iş saati yaptığınız TEB Bank eft işlemini yerine getiriyor.Yani hafta içi TEB Bank EFT Saatlerinin dışında yapılan tüm para transferleri resmi tatil ve hafta sonu gibi günlerin dışında ilk iş günü hesaplara aktarıldığını unutmamak gerekir.

Tekstilbank Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi

    Tekstilbank  Hafta Sonları EFT 
  • Tekstilbank  Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi,Diğer Bankalar gibi Tekstilbank Bank ta Hafta sonları eft işlemlerinde Bazı kısıtlamalara Gider Buna Banka EFT işlemleri nide kapsıyor.Ama Siz İnternet Bankacılığı yada Banka Atm den Hafta sonu yaptığınız bir eft işleminizi ilk iş günü iletilmek için sıraya sokar .Yanı ne paranız hesabınızdan çıkmaz nede karşı tarafın hesabına geçmez sadece eft talimatı aldığını bildirir ilk işlem gününde talimatınızı anında yerine getir..

Odeabank Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi

Odeabank  Hafta Sonları EFT
Odeabank  Hafta Sonları EFT Yapılırmı,Bildiğiniz gibi bankalar gibi Odeabank  Hafta Sonları cumartesi ve pazar günleri çalışmamaktadır. Bankalar çalışmadığı gibi banka sistemleri de anlık işlemlerde kısıtlamalar yapmaktadır. 

Bu kısıtlamalar özellikle eft işlemlerinde geçerlidir. Banka hesabınızdan eft işlemi yaptığınızda belirli saatleri içerisinde muhatap banka hesabına anlık olarak geçmektedir. 

Ancak eft işleminizi hafta sonu yani cumartesi veya pazar günü yaptığınızda paranız hesabınızdan çıkmaz ve karşı bankaya ödeme yapılmaz. 


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.