,,,

Garantibank Fatura Ödemeleri

Garanti Fatura Ödemeleri

Sadece Garanti Bankası kredi kartlarıyla Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni (MTV) 3 taksitle hızlı bir şekilde ödeyebilirsiniz.


Ödemeler

  • Kontör Yükleme (Turkcell Hazır Kart, Avea, Vodafone)
  • Otomatik düzenli ödemeleri
  • Anlaşmalı mağaza kartı ödemeleri

Halkbank Fatura Ödemeleri

Teknoleji Artık her evde teknolejiden faydalanmak varken Tüm kurum kuruluşlarda sıra beklemek niye Halkbank Fatura Ödemeleri kategorisi ile Aşağıda bazı bilgiler paylaşmak istiyorum..

Halkbank Fatura Ödemeleri

Öncelikle Halkbak kredi kartınız yada nakit kredi kartınız olması gerekiyor ve bu kartınızın İnternet bankacılığı na açık olması gerekiyor.Elektrik, su, telefon, cep telefonu, doğalgaz, internet, kablolu TV vb. tüm faturalarınızı Halkbank Şubelerimizden, isterseniz İnternet Şubesi, Halkbank Dialog ve ATM' lerimizden ödeyebilirsiniz.

Halkbank İnternet Şubesi'ni kullanarak tüm bu ödemelerinizi hesabınızdan anında gerçekleştirebilirsiniz.Tek yapmanız gereken Halkbank İnternet Şubesi'ne bağlanıp, fatura bilgilerinizi tuşlamak! Önceden talimat vermenize gerek olmadan, daha önce Halkbank aracılığıyla ödemediğiniz faturaları görüntüleyebilir, isterseniz anında ödeyebilirsiniz.

Halkbank İnternet Şubesi'ne üye değilseniz; www.halkbank.com.tr  'de  yer alan Kartla giriş uygulamasında Kart bilgileriniz ile üyeliğinizi tamamlayabilir ve parolanızı kolayca alabilirsiniz veya  üyeliğinizi gerçekleştirmek için size en yakın Halkbank şubesine uğrayabilirsiniz.





Halkbank SGK Bağkur, Emekli Sandığı Prim ödemeleri

Halkbank SGK Bağkur, Emekli Sandığı
Prim ödemeleri
Halkbank SGK Bağkur, Emekli Sandığı prim ödemeleri İşlemlerinizi evinizde Banka Ve şubelerine gitmeden Tek bir tuşla Çayınızı yudumlarken yapabileceğinizi biliyor muydunuz.

GARANTİ ÜCRETSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Nakit paraya ihtiyacınız olduğunda Bonus'unuz ile taksitli nakit avansınızı formalitesiz çekin, sabit taksitle ve uygun faiz oranıyla rahatça geri ödeyin.

Taksitli Nakit Avans Kullanabileceğiniz kanallar:
  • 444 0 333 Alo Garanti
  • Garanti Paramatik
  • İnternet Şubesi
1000 tl 9 Ay Aylık Taksit Tutarı 125 ,01 ödemeli Nakit 
Para çekme

Aylık Taksit Tutarı : 125,01 TL* Aylık Faiz Oranı : % 2,02 Toplam Ödenecek Tutar : 1125,07 TL *Aylık taksit tutarına KKDF ve BSMV dahildir.

Bonus 3000 TL 9 Ay Taksit Aylık Taksit Ödeme 375,02 ödemeli Nakit Para çekme

Aylık Taksit Tutarı : 375,02 TL* Aylık Faiz Oranı : % 2,02 Toplam Ödenecek Tutar : 3375,20 TL *Aylık taksit tutarına KKDF ve BSMV dahildir.

Bonus 5000 TL 9 Ay Taksit Aylık Taksit Ödeme 625,04  ödemeli Nakit Para çekme.

Aylık Taksit Tutarı : 625,04 TL* Aylık Faiz Oranı : % 2,02 Toplam Ödenecek Tutar : 5625,34 TL *Aylık taksit tutarına KKDF ve BSMV dahildir.

Bonus 7500 TL 9 Ay Aylık Taksit Tutarı 937,56 Ödemeli  Nakit Para çekme

Aylık Taksit Tutarı : 937,56 TL* Aylık Faiz Oranı : % 2,02 Toplam Ödenecek Tutar : 8438,01 TL *Aylık taksit tutarına KKDF ve BSMV dahildir.

10000 TL 9 Ay Aylık Taksit Tutarı 1250,07 ödemeli Nakit Para çekme

Aylık Taksit Tutarı : 1250,07 TL* Aylık Faiz Oranı : % 2,02 Toplam Ödenecek Tutar : 11250,67 TL *Aylık taksit tutarına KKDF ve BSMV dahildir.

  1. 5 - 9 aylık taksitli nakit avans için aylık faiz oranı %2,02'dir.
  2. Taksitli nakit avans işlemlerinde %15 KKDF ve %5 BSMV uygulanmakta olup, bu oranlar faiz oranına dahil edilmemiştir.
  3. 5-9 aylık taksitli nakit avans işlemleri için hiçbir ücret bulunmamaktadır.
  4. Taksitli nakit avans işlemine son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmadığı veya taksit tutarından daha az ödeme yapıldığı takdirde anapara taksit tutarı üzerinden günlük mevcut nakit faizi işler.
  5. Erken Kapama ve Kısmi Kapama yapılması halinde kalan anapara üzerinden günlük mevcut nakit avans faizi işletilir.
  6. Kısmi Ödeme yapılması halinde, kalan tutar dönem içine nakit avans işlemi olarak yansıtılır ve işlem tarihinden itibaren nakit avans faizi işletilir.
  7. Erken Kapama veya Kısmi Kapama yapıldığında vadesi geçen taksitler için uygulanan faiz geri ödenmez.
  8. Taksitli nakit avans işleminin yapıldığı gün ilgili işleme istinaden Erken Kapama ve Kısmi Ödeme yapılamaz.
  9. Döviz ve USD ödeme tipli kartlarda ise taksitli nakit avans çekilmesi halinde TL ekstre edilir.
  10. Taksitli nakit avans, işlem başına minimum 500 TL tutarında, maksimum 20.000 TL tutarında kullanılabilir. Garanti Paramatik'lerde ise 4000 TL ile sınırlandırılmıştır.
  11. Taksitli nakit avans işlemlerinde taksit tutarları ödeme planında belirtilen tarihte ekstrenize yansıtılır. Değişen hesap kesim tarihlerine göre taksit tarihleri değiştirilmez.
  12. Taksitli nakit avans kapama işlemi sadece Alo Garanti'den yapılabilir. Paramatik ya da İnternet Şubesi'nden yapılan ödemeler taksitli nakit avansı kapatmaz.
  13. Yasal düzenlemeler uyarınca bir takvim yılı içinde üç defa, son ödeme tarihinize kadar, dönem borcunuzun minimum ödenmesi gereken tutarın altında ödeme yapmanız halinde söz konusu kartınız, borcunuzun tamamının ödenmesine kadar nakit avans kullanımına ve limitiniz artış değerlendirmesine kapatılır; bu ödeme davranışını bir takvim yılı içerisinde art arda üç defa yapmanız halinde söz konusu kartınız, borcunuzun tamamının ödenmesine kadar kullanıma kapatılır.
  14. Taksitli nakit avans işlemlerinde vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksit ödemesinde bulunulabilir ve kalan borcunuzu minimum 2 ve maksimum ekstrelenmemiş kalan taksit adedi kadar yeniden yapılandırabilirsiniz veya borcunuzun tamamını erken ödeyebilirsiniz. Bu durumda erken ödenen miktara ve gün sayısına göre faiz indirimi yapılır. Erken ödeme için size en yakın Garanti Bankası Şubeleri veya 444 0 333 Çağrı Merkezi kanallarından başvuruda bulunabilirsiniz.

Sor. Adres :
https://www.bonus.com.tr/finansal-cozumler/ucretsiz-taksitli-nakit-avans

Akbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi, 2 El Taşıt Kredisi,Konut Kredisi Hesaplama

Akbank Kredileri





Banka
Kredi Adı
Faiz Oranı
Minimum Vade
Maksimum Vade

 Akbank 
Konut Kredisi Kampanyası 
% 1,25
3 ay
120 ay
 Akbank
2. El Taşıt Kredisi 
% 1,30
3 ay
48 ay
  Akbank 
Kredim Akbank’ta 
% 1,31
3 ay
36 ay

Akbank'tan Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi, 2El Taşıt Kredisi,Konut Kredisi  ihtiyaç kredisi için en hızlı çözüm: Direkt Kredi Şubeye gitmeden kredinizi anında kullanın.


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.