,,,

Garanti Flexi Card Online Başvuru Sonucu Sorgulama

Garanti Flexi Card Online Başvuru yaptım hale bilgi alamadım diyorsanız...Garanti Flexi Card Online Başvuru Sonucu Sorgulama yapmak için Aşağıda verdiğimiz Adres linkinden online Garanti Flexi Card Online Başvuru sonucu sorgulama yapabilirsiniz..

Sorgulama Adresi:

Bonus Flexi Card Basvuru Yapma

Aidatsız Kredi Kartı Unvanını Alan Bonus Flexi'de yıllık kart ücreti yok, Türkiye'nin en yaygın işyeri ağında bol taksit ve bol bonus var!

Bonus Flexi ile 250.000'i aşkın Bonus üye işyerinde alışverişlerinizde bonus kazanır ve kazandığınız bonusla dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilirsiniz.Tek yapmanız gereken Aşağıda verdiğimiz adımları takip etmeniz..

  • Yıllık kart üyelik ücreti ödemeden dilediğiniz gibi alışveriş yapın.
  • Türkiye'nin en yaygın işyeri ağı Bonus üye işyerlerinde bol bol bonus kazanın, kazandığınız bonusla bedava alışveriş yapın.
  • Bonus üye işyerlerinde bol taksit fırsatının yanı sıra, tüm harcamalarınız için ihtiyacınıza göre kullanabileceğiniz taksit, ek taksit ve işlem erteleme imkanlarından yararlanın.
  • Harcamanıza bağlı olarak yılda 50 TL'ye varan ekstra bonus fırsatından yararlanın **
  • İstediğiniz Bonus kampanyasına bir kısa mesajla katılın.
  • Dünyanın her yerinde Master / Visa / AmEx amblemi bulunan milyonlarca işyerinde geçerli olan Bonus Flexi ile alışverişin keyfini çıkarın.
                           Garanti Flexi Card Online Başvuru

Tüm Bankaların Çalişma Saati

İNG Bankası Çalışma Saatleri



Bankalar hakında bilgi aktarmaya son hızla devam ediyoruz..İNG Bankası  Çalışma Saatleri Türkiyede son yıllarda kendisinden sık sık söz ettiren İNG BANK Hafta içi her gün hizmet veren ING Bank hafta sonları ise hizmet vermemektedir.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.