,,,

Odeabank Eft Üçretleri

Özel Bankacılık Sektöründe yerini Alan Odeabank Yıllardır gelişim sağlayarak artık kendinden söz etirme yolunda yerini Almış durumda ekssiklikleri daha çok olsada Odeabank 15 Mart 2012 tarihinde kurulmuş bir anonim şirkettir. 20 Haziran 2012'de faaliyet izni almak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na başvuruda bulunmuş, 2 Ekim 2012 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) faaliyet iznini aldığını bildirmiştir.

Odeabank Bireysel Müşterilerine Banka dan bankaya para transferi yani eft için kullandırdığı Eft Üçretlerini şu şekide yapmaktadır..

Odeabank Eft Üçretleri

Odea bank internetten eft ücreti : Tüm tutarlar için saibt 4.00 TL olarak belirlenmiştir.


Odeabank mobil eft ücreti 2015 : Odeabank mobil şubeden yapacağınız eft işlemleri için 4.00 TL sabit ücret tarifesi uygulanmaktadır.
Telefon Bankacılığı eft ücreti : Odeabank telefon bankacılığı eft ücreti yüzde 0.25 olarak belirlenmiştir. Mİnumum 35 TL Maksimum 250 TL olarak tahsil edilir.
Odeabank atm’den eft : Odeabank atmden yapılan eft işlemlerinden ücret almamaktadır. Odebank ile ücretsiz eft yapabilirsiniz.
Odeabank EFT saatleri
hafta içi her gün saat 17.00’a kadar uzatılmıştır. Odeabank müşterileri farklı bir banka hesabına para göndermek istedikleri takdirde bu zaman aralığına dikkat etmeleri gerekir. Bu zaman aralığında para transferi yapıldığında EFT işlemi 5 ile 10 dakika gibi kısa bir sürede hesaba aktırılmaktadır
Etiketler:Odeabank Eft Üçretleri,Odeabank Eft Üçretleri Nedir,Eft Üçretleri Odeabank, Odeabank Eft Masrafı ne kadar,İnternetten Odeabank Eft Üçretleri,Online Odeabank Eft Üçretleri

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.