,,,

Denizbank EFT Ücretleri

Denizbank EFT Ücretleri,EFT Üçreti Denizbank ne kadar,EFT Denizbank,Denizbank eft ne kadar,Eft denizbank borç Kaç lira,Denizbank EFT Ücret..

Türkiye de Bankacılık sektörünün yenilikçi yüzlerinden olan Denizbank müşterileri kendi hesapları üzerinden farklı bir banka hesabına para transferi yaptıkları zaman banka tarafından belirli bir masraf ile karşı karşıya kalabilirler. Denizbank EFT ücretlerini müşterilerinin para transferi yapacağı kanallara göre belirlemektedir.

Denizbank EFT Ücretleri
Para transferi için Denizbank şubelerini kullanacak olan müşterileri EFT masrafı için %0,4-0,5 oranında veya 35-350 TL arasında bir ücret ödemeleri gerekmektedir. Kasadan yapılacak olan EFT işlemlerinde ise Denizbank EFT ücretlerini 60-480 TL, isme para transferi yapıldığı zaman 36-300 TL ve hesaptan düzenli olarak yapılan EFT’lerde ise sadece 3.25 TL bir ücretlendirme yapmaktadır. Ayrıca Denizbank müşterileri geç EFT yaptıkları zaman banka tarafından ekstradan 6 TL bir masraf yansıtılmaktadır.
Para transferi için internet bankacılığını tercih eden banka müşterilerine ise Denizbank EFT ücretlerini 3,25 TL olarak belirlemiştir. İnternet bankacılığı üzerinden yapılan para transferlerinden en düşük kesinti yapılmaktadır.
Denizbank 444 0 800 veya 0850 222 0 800 numaraları telefon bankacılığı aracılığı ile hesaba, isme, kredi kartına EFT yapacak olan müşteriler bu sefer 21,6 TL gibi bir masraf ödemeleri gerekecektir.
Denizbank EFT ücretleri ATM’ler üzerinde yapıldığında 6 TL, kredi kartı üzerinden yapıldığı zaman 3 TL gibi bir masrafı ödemek zorundadırlar. Farklı bir banka hesabına para transferi için kullanmış olduğunuz EFT ücretleri bu şekilde gerçekleştirilmektedir.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.