,,,

Anadolu Bank EFT Ücretleri


Anadolu Bank EFT Ücretleri,EFT Ücretleri Anadolu Bank, EFT Ücretleri Anadolu Bank nedir,Anadolu Bank EFT Ücretleri,Hafta sonu Anadolu Bank EFT Ücretleri,Anadolu Bank EFT Ücretleri Cumartesi..

Anadolu Bank müşterileri bankada bulunan kendi hesapları üzerinden farklı bir banka hesabına para transfer etmek istediklerinde EFT işlemini kullanmaları gerekmektedir. Yapılan EFT işlemine karşılık olarak Anadolu Bank EFT Ücretleri müşterilerinin para transferini gerçekleştirdikleri kanala göre değişkenlik göstermektedir.

Anadolu Bank EFT Ücretleri
Banka müşterileri EFT işlemi için şubeleri tercih ettiklerinde Anadolu Bank gerçekleştirilen para transferine göre %0,4 oranında bir masraf belirlemektedir. Buna karşılık olarak şubeden gerçekleştirilen para transferi için Anadolu Bank EFT ücretini en az 30 TL en fazla da 500 TL olarak belirlemiştir.
Banka şubeleri haricinde hızlı ve kolay bir para transferi için Anadolu Bank internet bankacılığı tercih edildiği zaman bireysel müşteriler için 3 TL kurumsal müşteriler için 6 TL gibi bir rakam belirlenmiştir. Eğer internet bankacılığında düzenli EFT verildiğinde kurumsal müşteriler 4 TL’ye para transferini gerçekleştirebilmektedir.
Anadolu Bank EFT ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili olarak kullanılan bir başka platform ise telefon bankacılığıdır. Banka müşterileri farklı bir bankanın hesabına yapacakları para transferi için 3 TL gibi bir EFT ücretini ödemek durumundadırlar. Telefon bankacılığı üzerinden EFT işlemini gerçekleştirmeyi düşünün banka müşterileri 0850 222 55 50 numaralı telefon üzerinden bu uygulamayı kullanabilirler.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.